St. Marys leverera – Southampton hände igen ifrån 0: 2 så att vinna Burnley

0

Veckans första match inom Premier League kanske för att inte gav oss de mest effektiva fotbollen, däremot att markera hade varit på grund av detta faktum vi märkte 5 mål som samt det finns en fantastisk leverera resten av Southampton, för att sumpade 0: 2 hemma gentemot Burnley efter 28 min, så att till slut ha roligt genom användning av 3: 2.
Chris Wood inom tolvta minuten gav Burnley ledningen ifrån straffpunkten, tidigare än inom 28: e minuten chockade Matthew Vidra värdarna titta på 0: 2. Emellertid inom december resten av halvlek lyckades Southampton utjämna – Stuart Armstrong reducerade ännu en 1: 2 inom den 31: e minuten, titta på Danny Ings är benägna att förlänga nyckeln säsongen genom användning av ett mål som inom den 43: e minuten.
Southampton hade varit att markera högre laget inom olika halvlek samt trycket gav leder till den 66: e minuten, varje gång Nathan Redmond efter Ings skydd gjorde att markera framgångsrik målet. Southampton är 13: e genom användning av 36 betyg, allteftersom Burnley är 15: e genom användning av 33 betyg, sju genom nedflyttningszonen.