Bardi hjälpte för att inte heller – Levante torskade hemma gentemot Huesca

0

Huesca förbättrade sina chanser tenderar att överleva inom spanska La Liga, efter tenderar att inom den primära klubbmatchen inom höjden 5-ligorna efter världsomspännande paus lyckades de som jubla borta på Levante genom användning av 0: 2 se fram emot bara den fjärde segern denna säsong.

Rafael Mir nådde sina 9: e såväl som tionde mål som den den här typen säsongen såväl som växte till toppscorer till minst en säsong inom Huesca-eliten såväl som gjorde mål som på 15: e såväl som 5: e minuten. Genom användning av segern hände Huesca intimt endast en betyg ifrån viss zon, under tiden som Levante förblir på tionde tillräckligt med utrymme inom tabellen genom användning av 35 betyg genom användning av tre nederlag inom rad.
Den makedonska landslagsspelaren Enis Bardi, strax efter den underbara segern genom Makedonien, gick kommer in inom matchen inom 70: e minuten, varje gång matchens slutresultat redan hade varit avgjort.