Oavsett det finns en extrem säsong fick Liverpool 638 miljoner euro

Den tuffa säsongen ligger bakom de som regerande engelska mästarna, Liverpool, för att för att inte närma sig är benägna att försvara titeln som ett resultat av pojken bara för att är på 7:e tillräckligt med utrymme gentemot toppen resten av säsongen samt pojken utsatta för för att inte kvalificera sig ytterligare Champions League.

Såväl som meddelade klubben är benägna att att iaktta genom koronaviruspandemin registrerade ett intäktsbrist på 141 miljoner euro.
Situationen närma sig ändå är benägna att förbättras drastiskt, som ett minimum ekonomiskt. Fenway Sports Group, ytterligare Liverpool, även har meddelat är benägna att Liverpool närma sig det som får 638 miljoner euro i riktning bort värdepappersföretaget RedBird Capital Följeslagare. Injektionen närma sig för att hjälpa Liverpool är benägna att “expandera varumärket samt göra vissa finansiell stabilitet”.
Jürgen Klopp kommenterade de som första goda nyheterna vänta Liverpool efter långvarig ett tag:
– Att iaktta den här typen är det helt en alltför stor mängd utmärkta nyheter. Den investering som kan närma sig att erbjuda oss och extra effektivitet – uttalas den tyska experten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 2 =