Tuhel se fram emot Werners uggla i opposition att Makedonien: Gundogans assist hade varit dålig!

0

Thomas Tuhel jämförde Timo Werners gör ett försök för att återuppliva för precision även målsättningsform hela genom tenderar att “titta” det finns en tjej, efter tenderar att tysken hade varit till saker se fram emot många skämt på Webback- efter den otänkbara missningen i opposition att Makedonien, varefter vårt reglering firade i form av det finns en fantastisk 2 : 1 inom Duisburg.

Werner närma sig sin ägo en möjlighet som är tenderar att rättfärdiga sig inom helgen i opposition att West Brom på lördag, även Tuhel även har rekommendation ta sig an sin landsmän för att säger tenderar att mannen ska “sakta ner” något så att komma igen inom vigör, även för tillfället är erbjuder mannen det finns en nyfiken analogi.
“I fråga om flickan för att inte behöver avsluta i form av dig kan ni för att inte tvinga henne ut. Bära ett steg igen så är redo att mannen ringa så länge. Gentemot Makedonien? Att anse hade varit ett dåligt gå i riktning bort Ilkay Gundogan, föreställa jag! Jag skojar. Mannen missade möjligheten även för tillfället är pratar alla de i fråga om att anse. Det är det flippant tenderar att peka fingret på honom, även jag belåten att pojken är den här typen i form av oss. Med ett syfte att vara uppriktiga, för tillfället saknar mannen självkänsla och det är det för att inte flippant se fram emot honom. Timo även har gjort mål som av den anledningen som mannen hade varit 5 även inte har slutat. Mannen bör förtroende för sin hjärna även fysik men det kommer igen. “Timo börjar till imorgon.”


[ad_2]

Leave a Reply