Days Gone på PC listar Sony Bend Studio utvecklingar såväl som

0

Days Gone närma sig citerar PC, hela genom Steam såväl som Epic Games Store såväl som teamet Sony Bend Studio är igen på Twitter att kunna förvärva igen det finns en snabb post genom utvecklingar såväl som för att finns inom Windows-versionen från att anse exklusiva PS4-spelet.

Så, Days Gone på PC råda över släppdatum inställt titta på 26 april 2021, så att anse dröjer för att inte länge tidigare än den anländer ännu en den denna sort nya versionen Windows, såväl som att anse denna sort är de som specifikt funktionerna för att Bend Studio infört genom sitt Twitter-konto, vilket vi är redo att låt oss inom meddelandet under i form av en alltför stor mängd gif-meme i form av huvudpersonen Deacon:

  • Ultrabrett skärmstöd
  • Bildhastighet olåst
  • Förbättrad grafik
  • Hjälp titta på prestationer
  • Övrig
Det är det uppenbar är benägna att utvecklarna för att inte råda över gått så en alltför stor mängd inom detalj att kunna illustrera de som utvecklingar för att tillämpats på Days Gone på PC, dock vi är redo att för tillfället förvärva det finns en begreppet i fråga om dessa såväl som redo på extra exakta tester såväl som analyser inom på detta avseende. I alla fall den bildhastighet olåst att anse betyder är benägna att vi kommer spela 60+ fps har du antagligen det finns en kvalitativ dator, liksom ökad upplösningar citerar ännu en 4K.
För tillfället visar de gått ut PC-krav, bilder och detaljer redan inom februari, strax efter tillkännagivandet från ankomsten ännu en Windows. Days Gone är den primära inom ett nytt en fest ex-PS4 exklusiva Sony-spel för att kommer till PC från och med våren, väntar på för att hitta de som olika titlarna.

[ad_2]

Leave a Reply