SEGA levererar Studio som kan behandla, PC / PS4 ™ / PS5 ™ / Nintendo Switch ™ / Smartphones är redo att levereras direkt

0

Lätt distribution resten av avslappnade miljö för att live-spel titta på PC / PS4 ™ / PS5 ™ / Nintendo Switch ™ / Smartphones är redo att levereras direkt. Begreppet “SOZO STUDIO” är “Sega Optical Zenith Originals (SEGA: s högsta standarden synliga innehåll material). Namnet är det finns en en blandning resten av ett och annat akronym såväl som” skapande “såväl som” kreativitet “med ett syfte att det finns en emotionell upplevelse vara uppmärksam på följare via det finns en video. Att markera innefattar känseln resten av “bildöverföring”.

Högpresterande studio “A Studio” för att även har den mest uppdaterade utrustningen såväl som är redo att högkvalitativ video, medelpresterande studio “B Studio” för att är ett inslag av A Studio, såväl som informell video för att live-spel är redo att simpelt levereras 24 timmar förr eller senare. Vi har i dagsläget tre former av studior, “C Studio”, med ett syfte att möta ganska mycket antal vill ha.

Leave a Reply