Sony presenterar det finns en ny Xperia den 14 april

0

Sony närma sig är benägna att presentera det finns en nya Xperia de som 14 april, i form av det finns en tillfälle för att börjar till marknadsförda på den officiella onlinesidan se fram emot att iaktta japanska företagets mobila prylar, mest sannolik i form av videostreaming på YouTube.

Det finns en bannerannons råda över dykt citerar på Xperias YouTube-sida för att tips till den 14 april, och det är det varje liten sak vi alla vet att se fram emot tillfället, å andra sidan evenemanget är mer benägna det finns en presentation resten av den gadget för att känd som Xperia 1 III, för att men för att inte formellt tillkännagivits å andra sidan råda över återkommit inom rykten genom loppet av det finns en ett tag, vad gäller Sony.
Förlitar sig på vad för att framkom, hela tiden ifrån helt inofficiella källor, måste att iaktta representera ett flaggskepp bland Sonys smartphones, kännetecknat resten av det finns en nuvarande 6,5-tums 4K OLED ungefär 21: 9, 120Hz uppdateringsfrekvens även det finns en kamera i form av periskoplinser för att avancerade internt resten av Sonys CyberShot-division.
Med processor, bör förlita sig på Qualcomm Snapdragon 888, i form av RAM-minne på citerar ta sig an 16 GB även 512 GB inre lagring. Bland olika pratar vi i fråga om ett 5000 mAh batteri, SD-kortplats även hörlursuttag. Kort, att iaktta måste vara det finns en gadget för att antal olika smartphone flaggskepp resten av olika som företag även även värde att iaktta måste för att inte överträffas, göra en ersättning för är benägna att vi pratar i fråga om $ 1370 ungefär lanseringen, drygt vad Xperia 1 II i verkligheten kostar (ca $ 1200). Ungefär att iaktta den här typen laget är varje liten sak för att återstår för att delta för ta sig an 14 april med ett syfte att kontrollera extra.

Leave a Reply