Almería-tränare José Gomes ‘Rant efter matchen har fått viral

ALMERÍA-tränare José Gomes ‘Rant vandrar efter matchen efter det finns en 99: e minuts straffavgörande i opposition att sitt team

Almerias portugisiska , José Gomes, klagade häftigt denna lördag genom straffet för att tilldelades Leganés inom den 99: e minuten från matchen, vilket ledde ännu en det finns en 1-1 dra ungefär Medelhavet Games stadion.

Inom det finns en intervju efter matchen, för att eftersom den blev viral på sociala medier, ropade Gomes ”Inom Portugal säger vi tenderar att i fråga om du ej känner dig, är du ej son ännu en goda individer. Såväl som jag son ännu en goda individer. Jag väldigt arg på vad de som gör i opposition att mitt team, i opposition att min medlemskap! Vi behov till respekt! ”.

I fråga om att iaktta för att inte finns 100% säkerhetsvänlig i fråga om vad för att råda över inträffade är redo att att iaktta för att inte ingripa ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + 16 =