“Tricolors” via det finns en rutinmässig seger inom Kazakstan

Detta världsmästaren, att anse franska fotbollslandslaget, noterade sin första seger inom kvalet se framåt för att VM inom Qatar 2022, efter inneha nått det finns en rutinmässig 0: 2-seger ungefär besöket inom Kazakstan.

Barcelonas anfallare Usman Dembele gjorde sitt första mål som se framåt för att Didier Deschamps team 2018 inom den 19: e minuten efter assist i riktning bort Anthony Martial, såväl som inom matchens 44: e minut skakade den olyckliga Sergei Malij sitt eget webbbehov efter ett inlägg. Inom matchens 75: e minut hade fransmännen en möjlighet som är att utvidga vara uppmärksam på 3: 0, fast Kylian Mbappé missade i riktning bort straffpunkten.
JV-KVALIFIKATIONER 2022
GRUPP D
Kazakstan – Frankrike 0: 2
Ukraina – Finland 20.45
Tabell: 1.Frankrike 4, 2.Finland 1, 3 Ukraina 1, 4.BiH 1, 5.Kazakstan 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − fifteen =