Svårigheten se framåt för att Polen dessutom Bayern – Lewandowski är trasig

Dåliga information se framåt för att Polen dessutom Bayern München. P.g.a sarga närma sig Robert Lewandowski för att inte är benägna att spela se framåt för att Polen emot Storbritannien, dessutom med all sannolikhet se framåt för att Bayern emot Leipzig dessutom PSG. Polen slog Andorra 3-0 igår. Lewandowski skadade ligamenten inom knäet. Polackerna nämnde är benägna att pojken hade återvänt ännu en München.

Antagandena är är benägna att Lewandowski bör avkopplingsmål inom tio dagar.
Polen, utan ut en sin kapten, närma sig för att gå Storbritannien inom morgon, då däremot de som inom Bundesliga närma sig är benägna att sakna derby via Leipzig den 3 april, dessutom det kommer ifrågasättas se framåt för att den primära kvartsfinalmatchen inom Champions League, emot PSG den 7 april. .
Lewandowski råda över gjort 42 mål som inom 36 matcher den denna sort säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =