“Tricolori” tillkännager match i form av “Dragons” inom Grbavica i form av seger inom Kazakstan

Att iaktta franska landslaget registrerade sin första seger inom kvalifikationer för VM 2022 i Qatar. “Tricolori” besegrade Kazakstan 0: 2 just nu för att besökare efter dragningen inom första omgången gentemot Ukraina inom Paris.

Varje målen gjordes inom första halvlek. Usman Dembele (Ousmane) gjorde mål som vänta ledningen inom 19: e minuten i form av assistans Anthony Martial efter ett otroligt strejker resten av Manchester United-anfallaren, för att miljövänligt sparkade det finns en kazakisk fotbollsspelare ur sporten. Slutresultatet resten av matchen bestämdes resten av Sergiy Maliy i form av ett självmål det finns en minut framför pausen.
Fransmännen kan jubla övertygande, däremot Kylian Mbappé) misslyckades i form av tenderar att vinst från straffet inom 77: e minuten. Hans skott med ursprung i hemmahörande i den vita fläcken stoppades resten av Kazakstans målvakt, Alexander Mokin, i form av ett fantastiskt ingripande.
Franskmännen är ledare vänta grupp D i form av 4 betyg att tillägga ett deltar i förutom de som olika alternativen, när, medans Kazakstan är den slutlig utan ut en betyg. Bosnien att tillägga Hercegovina, Finland att tillägga Ukraina råda över betyg vardera.
“Tricolors” är det följande motståndare vara uppmärksam på “Dragons” inom kvalet vänta VM inom Qatar. Matchen spelas på onsdag inom Grbavica, för att börjar till kl 20.45. Ikväll, i samma ögonblick, välkomnar Ukraina Finland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + sixteen =