Bh. kadetter efter vändningen besegrad resten av norra Makedonien

0

Kadettlandslaget inom Bosnien samt Hercegovina besegrades nuförtiden inom Skopje inom det finns en vänskapsmatch resten av sina vänner i riktning bort norra Makedonien genom användning av resultatet 2: 1.
Nermin Sabics reglering hade varit först genom användning av det som får det finns en vinst inom den denna sort matchen genom användning av ett mål som resten av Marko Brkic inom den 16: e minuten.

Hemmalaget roterad i fråga om resultatet hela genom Zani Nazifi inom den 54: e minuten samt Filip Jovanovski inom den 89: e minuten.
Bh. laget spelade det finns en match genom användning av Bulgarien inom Skopje se framåt för att två dagar av den anledningen som, för att slutade genom användning av 1-1 oavgjort.