Petev framför dagens match via Costa Rica: Vi har i dagsläget det finns en excellent


Vår fotbollsfolks representation Dessa dagar (18.00), efter kvalificeringens börja titta på VM 2022 och därav matchen inom Helsingfors (2: 2), utför mannen det finns en vänskapsmatch i opposition att Costa Rica på Zenicas “Bilino Polje”.

Sannolikhet titta på “reservister”

– Gentemot Costa Rica närma sig jag att erbjuda en chans ytterligare alla de entusiastisk spelare jag bjöd komma in – uttalas väljaren resten av vårt landslag, Ivaylo Petev (Ivaylo) och därav tillade:

Det är det en alltför stor mängd viktigt titta på mig är benägna att träffa dem hela sporten, sättet att de som reagerar på antal stunder inom sporten. Att anse betyder en alltför stor mängd titta på mig är benägna att träffa dem. Entusiastisk spelare som inte erhåller utfört i opposition att Finland närma sig är benägna att ges risk är benägna att spela i ett försök att nuvarande sin standarden.

På vår förfrågan: vad är du kommer (o) är inte nöjd via inom matchen via Finland, att iaktta behöver vi säger att vad för att behöver åtgärdas, svarade den primära strategen inom vårt landslag:

– Jag är inte nöjd via våra spelares inställning och därav vanor. Jag insiktsfull i fråga om felet, bara för att spelaren för att för att inte utför inte har felaktig. Hur som helst föreställa jag är benägna att vi hade det finns en excellent känner verkligen, vi gick alla de i ett försök att vinna, att iaktta fanns ganska mycket av excellent stunder inom vårt deltar i. Det är en excellent för att vi vill att uppgradera, att iaktta behöver vi säger att vara t tering. Dock är jag för att inte är inte nöjd som ett resultat av vi fick två naiva mål som. Det är det att iaktta den som jag för att inte är är inte nöjd via.

Att anse finns tryck

Väljaren Petev hade risk är benägna att lära känna våra landslagsmedlemmar högre de som tidigare de gånger.

– Det är det väldigt viktigt titta på mig är benägna att spelarna råda över uppfyllt åtskillig utfärdar, grattis ytterligare att iaktta. Det är det det finns en excellent impuls, dock vi bör ändå arbeta och därav utvecklas i ett försök att utvecklas till men högre imorgon – betonar väljaren.

Ta hänsyn till är benägna att vårt landslag för att inte råda över känt ytterligare segern inom 9 matcher, i riktning bort 18 november 2019 och därav sporten inom Vaduz, känns att iaktta ansträngning.

– Att anse finns hela tiden tryck … Övrigt inslag jag för att inte matcher, sättet att nödvändig duellen inom Helsingfors har varit titta på mig, matchen via Costa Rica kan nödvändig titta på mig. Vi är tillgängligt i inom den den här typen matchen via det finns en stark vilja att förverkliga. Jag viss på är benägna att våra killar närma sig är benägna att respektera att iaktta och därav göra sitt finaste.

Han kommer insistera på är benägna att vi för att ett arbetskraft förbättrar vårt skydd.

– Det är det en alltför stor mängd viktigt, vi är redo att för att inte bara för att skylla på de som defensiva spelarna för tillfället är, det är det inte rättvist. Alla de 11 entusiastisk spelare, både inom övergrepp och därav skydd inom varje riktningar, vi bör vara för att det finns en. Jag viss på att vi ska är benägna att låt oss titta på högre ut inom det efterföljande deltar i – avveckla väljaren Petev.

Spelsystem

Väljaren Petev identifierade att det inte är det flippant att byta spelets skapnad.

– Varje liten sak är potentiellt, dock att iaktta övertagande något extra ett tag är benägna att observera att iaktta nya spelsystemet något lång sikt – uttalas Petev.

Extra med hänvisning till BiH-landslagetLeave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 15 =