Spanien hålls oavgjort resten av Grekland inom VM-kval

SPANIEN Hölls oavgjort inom Granada resten av Grekland inom deras VM-kval
Spanien startade sin Qatar VM-kampanj 2022 ikväll (torsdag 25) i jämförelse med Grekland kl Granadas Estadio Los Cármenes i Andalusien, och därav ägde rum inträffade irriterad bort efter ha laglig rättighet hållits ta sig an det finns en 1-1 oavgjort inom deras grupp B-match.
Att anse första mega det ögonblick som inom sporten ägde rum inträffade varje gång Spaniens Dani Olmo, med ursprung i hemmahörande i RB Leipzig, skakade genom ribban genom användning av det finns en långdistansansträngning, fast av den anledningen som har varit att iaktta Atletico Madrid företagsam, Alvaro Morata, för att slog fast till 1 upphöjd Koke hela genom boll så att fördröjning kommer in med ursprung i hemmahörande i närbelägen håll och därav placera dem fast inom sporten, på 32 min.
Det efterföljande grupp inom B se fram emot Spanien är det finns en tur ta sig an Georgien på söndagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × one =