Wales vinner sex nationer 2021 efter är benägna att Skottland vann mot Frankrike

WALES vinner sex nationer 2021 efter är benägna att Skottland vann mot Frankrike inom det finns en thriller
Skottlands slutlig seger inom Paris i opposition att fransmännen har varit 1999, att tillägga på fredagskvällen (26 mars) gjorde de som att anse återigen, i form av Gregor Townsends aspekt för att chockade Frankrike att tillägga slog ut 27-23 vinnare inom ett engagerande omgång rugby som ett sätt att överlämna Guinness Six Nations 2021-mästerskap ta sig an Wales att tillägga förstör Les Bleus önskar i fråga om det finns en en annan Grand Slam.
Att iaktta har varit det finns en relaterade tjänst för att Wales gjorde vänta tjugo år eftersom den, varje gång deras nederlag i opposition att Storbritannien gav Six Nations titeln ta sig an Skottland.
Den den här typen åtgärden resulterade inom är benägna att bara 5 möjliga ivrig spelare färdades, att tillägga deras Lions-stjärna, backbacken Sean Maitland, stannade hemma att tillägga missade, i form av ex-Skottland scrum-halv Andy Nicol fuming, “Det är det det finns en hemsk, rörig, fiasko”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + five =