Honor introducerade V40 Lite-mobiltelefonen samt Tab 7-surfplattan

Att markera den här typen är mobiltelefonen Honor V40 Något samt tabletten Honor Tab 7, den primära enheten är i sanningen det finns en omarbetad utgåva resten av Huaweis nya 8 5G-modell, när, medans den olika modellen är det finns en billigt piller.

Honor V40 Något är den mest uppdaterade medlemmen inom V40-familjen, den fick det finns en 6,57-tums OLED-skärm via FHD + -upplösning samt det finns en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Inom den högre centrala delen finns det finns en perforerad utklippning genom vilket det finns en 32 MP selfie-kamera är inrymd, när, medans det finns en fingeravtryckssensor är integrerad inom display skärm.
På baksidan är huvudkameran på 64 MP, det existera en ultrabred kamera på 8, för att ett makro samt det finns en djupsensor på 2 MP. Enheten drivs resten av det finns en Dimensity 800U-processor ihopkopplad via 8 GB RAM samt 128 eller 256 GB internt minne för att för att inte är redo att utökas via ett microSD-kort.
Enheten vidtar Android-operativsystemet via Magic UI 4.0-gränssnittet samt drivs resten av ett batteri på nämner ta sig an 3800 mAh för att stöder 66W snabb laddning. Det finns en adekvat laddare levereras inom ett paket via det finns en bärbar telefon.
Honor V40 Något Luxury Edition finns inom svart, lutning samt grönt. Det finns en telefonlag via 8 GB RAM / 128 GB internt minneskonfiguration kostar $ 460, när, medans det finns en utgåva via 256 GB internt minne kostar $ 506. Försäljningen inom Kina börjar till nuförtiden.
Honor Tab 7 är det finns en maskin via det finns en 10,1-tums IPS LCD FHD + -skärm, råda över två högtalare samt det finns en 5 MP selfie-kamera. Den drivs resten av det finns en Helio P22T-processor samt fick dessutom 4 GB RAM samt 64 eller 128 GB internt minne för att är redo att utökas genom ett microSD-kort.
På baksidan finns det finns en 2 MP-kamera. Tabletten vidtar Android 10 via Magic UI 4.0-gränssnittet samt råda över ett 5100 mAh-batteri. Det är det genomförbar att köpa en Wi-Fi samt LTE-version.

Basmodellen via 4 GB RAM samt 64 GB internt minne samt Wi-Fi-stöd kostar ensam $ 215, samt att markera finns dessutom det finns en modell via 128 GB internt minne för att kostar 245 $. Det finns en modell för att stöder LTE-nätverket samt råda över 4 GB RAM samt 128 GB internt minne kostar 292 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + nine =