DeLorean of Back to the Future auktioneras ut vänta välgörenhet: väl värt $ 500 000

genom vilket DeLorean resten av Igen vara uppmärksam på längre sikt lades vara uppmärksam på auktion vänta välgörenhet även intäkterna förflyttar vara uppmärksam på Michael J. Fox Foundation vänta Parkinsons sjukdomsforskning.

Priset på bilen uppskattades vara uppmärksam på 500 000 dollar även när på detta för att inte egentligen är den bilegenskaper för att användes genom loppet av inspelningen resten av Tillbaka till framtiden, dock resten av det finns en skräddarsys bilar helt fungerande, avslutade på grundval resten av dessa detaljerad förteckningar förteckningar.
Betraktat på TV på Discovery Channel byggdes den aktuella DeLorean resten av Danny Botkin, Kevin Pike även Joe Walser i form av det finns en 1981-bil vara uppmärksam på vilken den ansedd Flow Canalizer även alla de den lilla bokstaven för att finns inom filmerna.
För att inte bara för att att markera: auktionsvinnaren övertagande dessutom fastigheter a TV-kontroll vilket gör tenderar att kommer du att kunna fjärrstyra en del inom bilen, även när att markera bara för att är vänta demonstrationsändamål.
Att anse finns ändå nitton dagar vistelser vara uppmärksam på auktionen avslutas ävenerbjudande högst uppgår vara uppmärksam på 155 000 dollar, så vi har ingen aning i fråga om i det långa loppet den möjliga kunden resten av DeLorean närma sig tenderar att befinna sig det exakta att markera kvantitet för att arrangörerna räkna med.
I fall du ändå även har inte mindre än att 156 000 dollar vistelser även det skulle vara bäst att försök att bära fastigheter den den här typen underbara repliken resten av en av de viktigaste ikoniska bilarna inom filmhistorien, den här typen är länk till auktionen på Charitybuzz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 17 =