Huawei P50 Pro + närma sig sin ägo 5 kameror

P50- dessutom P50 Professionell-renderingarna två mega cirklar inom den kameramodulen, dock att markera hade varit för att inte känt vad för att fanns inom dessa cirklar. Hur som helst nya P50 Professionell + genom användning av 5 kameror ordnade inom dessa cirklar. Inom det finns en cirkel finns det finns en periskopskamera dessutom mycket mindre linser, allteftersom den olika cirkeln råda över tre kameror. Gengivelserna kommer inte att sin helhelt rätt, som ett resultat av samma identiska leverans meddelade det finns en en annan konfiguration från P50 Professionell +.
Det är det inte heller speciellt tenderar att producenter kolla ett antal prototyper tidigare än de som välj det finns en slutgiltig design, dessutom P50-serien närma sig med all sannolikhet tenderar att introducerat med all sannolikhet först inom maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 5 =