Rust, släppdatum på PS4 och därav Xbox One tillkännagavs från Double Eleven

Rust till slut även har ett datum från Slutresultat tjänsteman på PS4 är Xbox One, meddelat från Double Eleven: sporten närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt på konsoler i riktning bort och därav via 21 maj.

Verkar korrekt igår natt via det finns en trailer till Xbox ID @ Xbox, Rust är redo att bokas på PlayStation Store eller Xbox Store i riktning bort 49,99 euro vänta standardutgåvan.
Någotsånär populär på PC, så en betydande mängd tenderar att Facepunch tjänade cirka 5 miljoner dollar på bara en vecka, Rust det är det det finns en överlevnad det finns en bas nyheter247 skriver i fråga om genom vilket nämner ta sig an 100 ivrig spelare befinner sig till minst en postapokalyptisk ö via målet tenderar att överleva.
På kommando från en av många dessa karaktärer bör vi tillgodose dess väsentliga vill ha, för att samla för komma in behövs tillgångar i ett försök att konstruera en plagg, att dekorera för och därav krigsredskap, och därav av den anledningen som möta de som olika deltagarna inom utmaningen i ett försök att avgöra personer som kan att hålla sig ungefär liv.
“Att iaktta den som målet inom Rust är tenderar att överleva. Övervinna problem, såsom svält, törst och därav kyla. Tänd eld. Bygg säkerhetshöjning. Livlösa djur. Försvara dig i riktning bort olika ivrig spelare,” står att anse inom spelets officiella sammanfattning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 17 =