Rom vs. Manchester United dessutom Juventus vs. Celtic Glasgow

De som spelas på lördag Rom i opposition att. Manchester United e Juventus i opposition att. Celtic Glasgow, två resten av de som väsentligen den mest rafflande matcherna på 6:e dagen inom esportmästerskapet eFootball.Professionell IQONIQ. På detta är att iaktta officiella PES 2021-esportmästerskapet för att innebär ett antal huvudlagen på europeisk grad.

Hela matcher sänds inom direktuppspelning i riktning bort 13:00 lördag 27 mars den Youtube-kanal spelansvarig eller på Facebook sida resten av Professionell Evolution Soccer.
Juventus dessutom Roma konfronterad Celtic Glasgow respektive Manchester United, hädanefter komplett datorprogramvara:

  • Rom vs. Manchester United – 13:15
  • Monaco vs. Arsenal – 14:10
  • Galatasaray vs. Bayern München – 15:05
  • Juventus vs. Celtic Glasgow – 16:00
  • Barcelona vs. Schalke 04 – 16:55

Matchdag sex är redo att redan utvecklas till nödvändig titta på kvalet ytterligare det efterföljande etapp inom turneringen. L ‘Arsenal är för tillfället högst citerar på tabellen, bör konkurrensen återstår att vara öppen via ändå chansen titta på hela golfutrustning det som får tillräckligt med utrymme titta på kvalet ytterligare knockout-scenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 11 =