Sifu, ny spelvideo se framåt för att kung fu-spelet ifrån Future Games Show

Att iaktta har varit har varit bland spelen för att spelades på Future Games Show igår natt, under vilket pojken återvände med avsikt att nuvarande sig inom det finns en ny spelvideo för att lyfte resultat i ett par olika inom den den här typen titeln, hela riktade på är benägna att slåss i form av ljudet från kung fu samt de många kampsport.

Sifu tillkännagavs först i form av det finns en trailer från State of Play den 25 februari, ny tillverkning av från SlowClap-teamet släpps kl PC, PS4 samt PS5 på ett datum för att men för att inte meddelats däremot förväntas förväntas i hela, 2021. Den den här typen nya videon illustrerar olika spelsituationer för att tagits ifrån sporten och låter dig göra det fördjupa en del fasetter.
Pierre Tarno, medgrundare från SlowCap, förklarar inom videon ett par egenskaper hos Sifu: det är det det finns en hämndshistoria för att försöker det finns en ung man sök efter de som 5 mördarna för att dödade hans hushåll. Dessa är 5 bossar för att har varit samt det finns en representerar en komponent mellan picket, eld, vatten, stål samt jord.
På detta kommer att få oss är benägna att upptäcka antal miljöer i form av för att ha i åtanke de som antal huvudelementen hos fienderna vi jagar. Sporten händer sin helhelt inom följd från stridande tjäna på teknikerna se framåt för att kampsport, i form av bara för att pågår eller i form av sidvapen med avsikt att användas inom intimt strid.
För att att iaktta dessutom framgår från videoklippen, förändra sig huvudpersonen ungefär varenda förfall samt ändrar sitt en blick, även när på detta komponenter tydligt når det finns en viss gräns för att att iaktta för att inte traskar är benägna att gå i alla fall se framåt för att tillfället.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 4 =