Fb- anklagas med avsikt att för att inte tillhandahålla det finns en utan kostnad såväl som positiv atmosfär vänta användarna

För att de som uppgav är tenderar att bedra shoppare i överensstämmelse med fransk reglering illegal såväl som som företag kommer att få böter på nämner ännu en 10 andel resten av den årliga försäljningen i fråga om de som verkar bryta i jämförelse med principerna.

Det finns en rättegång för att inlämnades måndag ännu en åklagare inom Paris hävdar tenderar att Fb- tillät spridning resten av felinformation såväl som risk oavsett de garantier som ännu en användarna tenderar att att anse jag skulle inte skapa det finns en positiv såväl som fri atmosfär på ett professionellt betyder.
För att bevis på dessa påståenden citerade RSF uttalanden ifrån innan Fb–anställda, för att beskriver hatprat såväl som risk i jämförelse med franska journalister, arbetet via faktakontrollorganisationer såväl som instans på felinformation för att publicerats på plattformen.
“Vi förväntar sig oss tenderar att Fb- miljövänligt respekterar de som åtaganden de visar att gjort vänta sina shoppare, som ett alternativ med avsikt att falska slutföra dem, som inte är fallet,” uttalas RSF.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 12 =