NVIDIA RTX 3080, 3070 och därav 3060 inte för inte utan skäl tillgängliga, MSI höjer att markera officiella priset på GPU: er

De som NVIDIA RTX 3080, 3070 och därav 3060 Jag ouppnåelig, liksom nya grafikkort med ursprung i hemmahörande i AMD o.s.v. MSI även har beslutat att utvidga formellt värde resten av sina GPU: er.

Att iaktta jag vet att vi fint touts säljer 30-serien RTX till galna priser och därav fenomenet inte för inte inte utan skäl avsett för att bleka för när som helst för att på något sätt, möjliggöra tenderar att begränsad tillgänglighet resten av dessa merchandise närma sig tenderar att förlänga inom ett antal månader.
Genom loppet av efter det mötet via investerare instruerade MSI: s president Joseph Hsu i fråga om massiva förväntningar se framåt för att att markera nya räkenskapsåret och därav se framåt för att främja vilket ökade med ursprung i hemmahörande i 30% vara uppmärksam på 50% 2020 jämfört via 2019.
Över det förflutna kvartalet hade varit ändå siffrorna avsevärt minska än väntat just tack vare distributionsproblemen kopplade vara uppmärksam på de som nya grafikkort, och därav på detta tvingade bolagen tenderar att revidera prislistan uppåt.
Efter alla är att markera möjligt tenderar att vi icke närma sig tenderar att uppleva prisökningen i alla fall möjliggöra tenderar att framför allt RTX 30-serien kan erhållas det finns en ökade siffror även på de som hetaste butikerna, än mycket mindre hos små säljare eller på auktionswebbplatser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 5 =