Oddworld Soulstorm, PS5: 1440p / 60FPS, varar inte mindre än 20 timmar

Oddworld Soulstorm närma sig tenderar att slå 1440p dessutom 60 FPS på PS5 dessutom närma sig att leverera inte mindre än 20 timmars spelupplevelse. Oddworld: Soulstorm resten av Oddworld Inhabitants närma sig snabbt tenderar att det har varit det på PS4, PS5 dessutom PC. Såväl som närma sig att iaktta tenderar att visa sig vara ett resten av gratisspelen se framåt för att april 2021 se framåt för att PS Plus inom PS5-format. På tal genom användning av WCCF Tech erbjöd skaparen Lorne Lanning ett brett utbud av ny detaljer om sporten, tillsammans med upplösning dessutom bildhastighet. På PlayStation 5 arbetar Oddworld: Soulstorm ungefär 1440p / 60FPS. På PS4 slutar ändå sporten ungefär 1080p dessutom 30 FPS. Hela intervjun fanns att iaktta dessutom område till debatt för …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − 8 =