information som kan inom den tipsa från 2021, bekräftelsen från id Software

DOOM Eternal även har varit på marknaden inom ett kalenderår såväl som id Software även har för tillfället lanserad två utvidgningar vänta skytten. Utvecklingsteamet även har ändå inte en enda avsikt är benägna att ta slut såväl som bekräftar att anse ny förklaring närma sig är benägna att avslöjas inom den tipsa från 2021.

Meddelandet ägde rum inträffade genom en video för att delades genom tweet i riktning bort att anse officiella id-programvarukontot. Den här typen är orden i riktning bort Marty Stratton – chefen producent – såväl som Hugo Martin – speldirektör -: “Hej där vara uppmärksam på alla de våra underbara DOOM-fans, vi är redo att för att inte av religion är benägna att att anse även har gått ett sin helhelt kalenderår eftersom den vi släppte DOOM Eternal. Att markera har varit med all sannolikhet ett från de som förmodligen den mest oroliga såväl som bisarra åren nånting, dock från den skälen behöver vi tacka dig vänta varje sak gör alla dina otänkbara hjälp. ”
“Det fanns oerhört givande är benägna att låt oss alla de dina meddelanden: dina spelupplevelser, fan art, cosplay, streams, memes, varje sak du måste ha gjort såväl som sagt även har gjort DOOM Eternal vara uppmärksam på en korrekt framgång. Vi kan för att inte heller vara extra stolta genom vårt utvecklingsteam. Vi släppte sammanfattning The Ancient Fastighetsadvokat – Part 2, den episka slutsatsen vara uppmärksam på historien i fråga om Slayer för att vi startade 2016. Varje utvidgningarna skapades sin helhelt allteftersom teamet strävade hemifrån, såväl som i sanning talat är att anse ett från våra största verk. ”
Avslutningsvis avslutar Stratton i form av är benägna att vi säger att: ”Fortsätt är benägna att observera oss i ett försök att vi har i nuläget att anse nya uppdateringar vänta DOOM Eternal närma sig efteråt inom kalenderår. Tacksägelse på nytt vara uppmärksam på alla de: ni är otänkbara; håll dig viss såväl som fortsätt att rippa demonerna åt sidan. ”
Avslutningsvis påpekar vi orden i riktning bort Programvaru-id vid förvärvet av Microsoft: “vi köptes av de bästa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + ten =