The Falcon and the Winter Soldier finaste debut nånting på Disney +

Disney + att markera är redo att faktiskt för att inte konkurrera via olika tjänster i fallet med att markera gigantiska antalet originalinnehåll, bör det finns en sak är bunden: de som förvärva serier för att finns tillgängliga är det finns en framgång. Disney även har i verkligheten avslöjat är benägna att dess mest uppdaterade originalserie, The Falcon and the Winter Soldier, är redo att skryta via finaste debut nånting på plattformen.

Disney även har skapat det finns en betyg från de som hetaste serierna grundade på “öppnade veckade” åsikter i fråga om Disney +. Falken även vintersoldaten kategoriseras på grund av detta faktum hela de gånger “19 mars – 22 mars”. I enlighet med uppgifterna är att markera förmodligen den mest bekräftade debutavsnittet just att markera inom serien tillägnad Captain America’s kamrater. Inom olika placera vi upptäcker att vi WandaVision, under det att, inom 3:e positionen det är det debut avsnittet från Mandalorian säsong 2.

Disney + upplevde ett par avmattningar p.g.a COVID-19, bör The Falcon and the Winter Soldiers debut hände strax efter Wandavision-finalen även därför behöllspecialiserat sig i Marvel Cinematic Universe.

Vi kan till och med ha i åtanke att Disney + du föreslår det finns en serie Loki, sagan The Bad Batch (inom princip det finns en uppföljare vara uppmärksam på Clone Wars) även Boba Fetts bok. Närma sig en av många dessa shower ha förmågan att slå The Falcon även Winter Soldier?

Avslutningsvis föreslår vi vår recension av The Falcon and the Winter Soldier 1×01.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − three =