“Jag lycklig inneha Schumacher igen inom F1”

Haas nya förare, Mick Schumacher, uttalas tenderar att mannen hade varit lycklig tenderar att hans berömda efternamn jag skulle inte utvecklas till del av Formel 1. Sonen vara uppmärksam på legendariska Michael Schumacher närma sig tenderar att göra sin Formel 1-debut den denna sort säsongen.

“Att markera erbjuder det finns en känner verkligen från motivation även tillfredsställelse. Jag lycklig tenderar att vara denna sort, jag lycklig inneha Schumacher igen inom F1. “Jag bevisade tenderar att jag förstå köra det finns en racerbil, tenderar att jag för att inte råda över betydligt tryck”, säger 22-årige Mick.
Mihs far, Michael Schumacher, hade varit sju gånger världsmästare.
Den nya säsongen inom Formel 1 startar inom helgen inom Bahrain.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − 4 =