Fiorentina lämnades och använder inte en

Cesare Prandelli råda över avgått för att inom Fiorentina. Prandellis olika mandatperiod på klubben ifrån Florens påbörjade den 9 november 2020. Genom den perioden ledde mannen Fiorentina inom 23 matcher. Mannen uppnådde sex segrar, samma identiska variation av oavgjort och därav 11 nederlag. “Viola” ligger för tillfället på 14: e tillräckligt med utrymme på tabellen genom användning av 29 poäng – sju poäng förutom Cagliari, för att ligger inom nedflyttningszonen.

Prandelli ledde Fiorentina se fram emot första gången ifrån 2005 ännu en 2010. Laget spelade inom Champions League hela den perioden och därav det finns en direkt inom Europa League. Genom säsongen 2009/10 passerade Fiorentina dessutom gruppspelet inom Champions League och därav bli besegrad i jämförelse med Bayern inom åttondelsfinalen. Mannen hade varit dessutom Italiens ifrån 2010 ännu en 2014.
 
Det är det men för att inte känt personer som kan tenderar att efterträda Prandelik på Fiorentina-bänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + eleven =