Southampton inom FA-cupens semifinal

Southampton vandrar kommer in inom FA-cupens semifinal efter sin ägo slagit Bournemouth
Den primära från de som 4 semifinalplatserna inom FA-cupen råda över fyllts efter Ralph Hasenhuttls Southampton kryssade ännu en det finns en övertygande 3-0-seger genom sina grannländer på sydkusten, Championship-sidan AFC Bournemouth, inom deras kvartsfinalsspel inom eftermiddag, lördag 20, på Vitality Stadium.
The Saints kan ha varit ett mål som citerar men förut när som helst Bournemouths Cameron Carter-Vickers buntade inom det finns en Kyle Walker-Peters cross kommer in inom straffområdet, bör VAR tillät för att inte målet se framåt för att offside.
Jonathan Woodgates aspekt hade inget annat val av än för att komma tillbaka ut närma sig hela kanoner tenderar att flamma se framåt för att olika halvlek, att tillägga körsbäret gjorde en massiv slaget, ​​bör ett felet från Jack Stacey, backen, gav Redmond sin sannolikhet se framåt för att ett olika mål som, att tillägga med ett syfte att slå ihop slipsen efter 59 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − 3 =