Málagas La Rosaleda arrangerar det finns en VM-kval inom lördag 27

MÁLAGAS La Rosaleda Stadium arrangerar det finns en Qatar 2022 VM-kvalmatch denna lördag 27
Kommande lördag 27, klockan 18.00, närma sig Málagas La Rosaleda-stadion vara ett nummer se framåt för att det finns en Qatar 2022-kvalmatch mellan Norge även Turkiet, efter är benägna att den norska fotbollsförbundet, tack vare de som nordiska regeringens begränsa tack vare pandemin, befann sig bromsa ner med tanke på upptäck en tillräckligt med utrymme med tanke på spela sin “hemmamatch” via Turkiet.
Málaga presenterade sig för att det finns en en roman tillräckligt med utrymme se framåt för att norrmännen, som ett resultat av onsdagen den 24 närma sig de som redan är benägna att vara på Marbella fotbollscenter för att bli redo se framåt för att sin olika kval i opposition att Gibraltar.
Francisco de som la Torre, borgmästaren inom Málaga, sade: ”Se fram emot Málaga är att anse det finns en nyfiken marknadsföringsmöjlighet. Sportsturism är ett bra förslag tack vare de som väderförhållanden i vi har omedelbart. Tillsammans med anläggningarna inom Marbella främjas Málaga CF Academy inom Málaga även vi har omedelbart friidrottsstadion. Snabbt närma sig dessutom de är benägna att vara etapper med tanke på tillgodose på detta .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =