det följande generations kontroller presenterade resten av Sony, den lilla bokstaven men även foton på VR inom PS5

Sony även har presenterat se fram emot världen hela genom PlayStation Bloggs sidor de som nya styrenheterna se fram emot sitt nya virtual reality-headset tillägnad PS5 ändå för att inte namngiven (emellertid dessa dagar oavbrutet kallad PS VR 2). Dessa nya styrenheter se fram emot PlayStation VR 2 visar de ännu en sin helhelt ny design jämfört i form av de i egenskap av användes i form av den förut hjälmen. Låt oss undersöka detaljerna men även fotografierna.

PS VR 2-styrenheter även har ännu en “sfärisk” design som låter dig “rent bli bekant styrenheten”. Kontrollerna är tydligt trådlösa. Dessa styrenheter även har anpassningsbara för att liknar de i egenskap av finns inom PS5: s DualSense. Att iaktta frånvarande inte en enda haptisk återkoppling för att syftar ännu en är benägna att återföra djupa taktila ha känsla för något när du utför.
PS5-styrenheten se fram emot PS VR 2 är redo att dessutom “avslöja fingrar och använder inte en är benägna att utöva betydligt tryck inom områden genom vilket du kommer placerar tummen, pekfingerna eller långfingrarna. På att iaktta denna sort stilen kan ni utöva extra naturliga handrörelser när du utför. ”Att iaktta nya headsetet spårar styrenhetens placera grund av ännu en spårningsring på botten på styrenheten.
PS5 PS VR 2-kontrollenheten kan också är benägna att inkluderas ännu en analog pinne se fram emot varenda handtag, två knappar se fram emot varenda handtag (triangel men även fyrkant ännu en vänster, kors men även cirkel ännu en höger), L1, L2 men även Skapa-knapp (vänster), R1, R2 men även Option (höger).
Sony förklarar är benägna att målet i form av dessa nya styrenheter är bära ett enormt steg energisk i riktning bort detta modellen. Prototyper resten av dessa kontroller närma sig snabbt är benägna att det har varit det inom utvecklarnas pågår, så förbättring resten av dedikerade deltar i närma sig mer benägna är benägna att börja dela på tillfällig sikt. Sony säger till slut är benägna att de som sitta upp för dela ny detaljer om PS VR 2 (inofficiellt namn, upprepar vi) se fram emot PS5.
För att inte så länge eftersom den Jim Ryan pratade om nästa generations virtual reality-headset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − six =