10 miljoner prenumeranter, mycket information i form av nya prenumeration

Nvidia infört åtskillig information se framåt för att olika året från GeForce för tillfället är, det finns en molnspelplattform för att för tillfället är även har överträffat 10 miljoner abonnenter. Den saftigaste är den nya prenumerationsformeln, kallad Priority membership, för att se framåt för att 9,99 € per 30 dagar erbjuder samma identiska fördelarna med för att grundare även har: prioriterad ytterligare spelsessioner, utökad sessionstid även RTX ON.

Lade dessutom ytterligare chansen tenderar att prenumerera på a årlig prenumeration se framåt för att 99,99 €, information som kan tenderar att göra ett antal glada. Grundarabonnemang i form av det finns en specialpris på 4,99 € per 30 dagar bibehålls även närma sig det som får nya förmåner.
Hur du kan för att i ändå, låt oss läsa hela den lilla bokstaven i fråga om dessa kommande nyheterna se framåt för att GeForce Now-prenumeranter ifrån att anse officiella pressmeddelandet:
GeForce NOWs inträde inom sitt olika levnadsår åtföljs från det finns en stadig stigning från abonnenterna på plattformen – 10 miljoner abonnenter fram till denna punkt, även på grund av detta faktum strävar NVIDIA efter varje liten sak extra konsekventa även engagerande information hela genom tenderar att inklusive ytterligare nya prenumerationslösningar.
Den primära är ett nytt premiumerbjudande Prioriterat medlemskap, vilket tillåter samma identiska fördelarna med för att Founders-medlemmar även har, specifikt: prioriterad ytterligare spelsessioner, utökad sessionstid även RTX ON se framåt för att fantastisk grafik grund av strålspårning även DLSS inom njuter för att stöds.
De som månad till månad inskrivningar se framåt för att denna form av prenumeration finns dessa ytterligare ett värdet från 9,99 euro per 30 dagar. Såväl som även har NVIDIA kommit i form av ett nytt årligt prenumerationsalternativ ytterligare 99,99 €.
GeForce NOW jag skulle inte för att inte vara exakt samma och använder inte en Founders-medlemmar. Från den förklaringen ger vi ytterligare det finns en ny vinst, Founders for Life, för att behåller den faktiska introduktionsavgiften på 4,99 USD så länge kontot är aktivt.
i fråga om att anse gäller det finns en begränsad ett tag eller genom loppet av det finns en livstid behöver vi ha våra prenumeranter Grundareäven hela GeForce NO-anhängare förblir del av vår hushåll.
Det följande grad
Vi är de ganska mycket nöjda i form av den förslag vi kommer att få ifrån våra prenumeranter. det finns ganska mycket användbara se framåt för att oss som ett resultat av de möjliggör att oss för att förbättra tjänsten även planera framtida information. Den här typen är ett par instans på optimeringar även bättringar för att gjorts genom loppet av därefter året:

 • Så ett antal engagerande lanseringar från mega titlar, tillgängliga omedelbart ifrån dagen se framåt för att utgivningen, ytterligare instans Cyberpunk 2077, även ett antal från dessa finaste gratisspelen;
 • Kontinuerlig utvecklingssökning från spelbiblioteket, för att för tillfället är innefattar drygt 800 titlar;
 • Öppnande från nya datacenter, drygt 20 hela i fråga om på jorden;
 • Tillväxt från potentialen hos nuvarande datacenter, vilket även har gjort att anse genomförbar se framåt för att oss tenderar att och extra utöka tjänsten;
 • Förbättrad servicekvalitet i form av ett antal fler optimeringar på omfattande.

GeForce NOW av konstant tenderar att utvecklas även vi jobbar regelbundet så att vara t tering streamingkvaliteten även användarvänligheten, i form av målet tenderar att inklusive ytterligare fler även fler njuter.
I form av ersätta 2.0.28, för att vi denna dag gör tillgängliga se framåt för att prenumeranter även skulle vara tillgängliga se framåt för att hela i hela, det finns en varje vecka, övertagande streamingkvaliteten och extra ett steg oblyg.
Ett ganska mycket viktigt hjälp är Vsync-adaptiv kunskap för att synkroniserar seriens 60 eller 59,94 Hz bildhastigheter så att samordna i form av klientsidan, vilket avklinga avbrott även latens inom njuter för att stöds. Såväl som närma sig det finns en ny adaptiv de-jitter-teknik för att vidta åtgärder genomförbar se framåt för att oss att utvidga bithastigheten så att att reagera liz e högre standarden även på instabila community.
För att nämnts ovan jobbar vi svårt så att göra GeForce NU lättare tenderar att för att använda sig av hela genom tenderar att skapa uppdateringar för att gör att anse genomförbar se framåt för att prenumeranter för att komma tillbaka komma in inom sporten men förr. Den primära fasen från dessa optimeringar innehåller tenderar att länka kontot ytterligare dessa mest viktiga spelen på plattformen, anlända dessa närmaste två månaderna även användbara uppdateringar se framåt för att förladdningen från spelen för att måste skära ner tiden i form av i princip hälften.
Såväl som ger vi ytterligare tillgångar i hela, våra förmodligen den mest trafikerade datacenter även nya område se framåt för att våra servrar. Det följande skulle vara inom Phoenix, Arizona, även av den anledningen som öppnar vi vårt första kanadensiska datacenter inom Montreal. Vi förväntar sig oss tenderar att varje centra måste vara operativa inom toppen från 2021. på detta avklinga väntetiderna se framåt för att medlemmar ifrån Priority även Founders.
Såväl som även har vi fått ett antal poäng ifrån vårt samhälle när det gäller ankomsten från GeForce NOW ytterligare nya av länder som; efter dessa ett antal förfrågningarna även har vi ingått ett bosättning i form av det finns en ny följeslagare inom Turkiet, Saudiarabien även Australien.
GeForce NOW Alliance-partners hantera regionala datacenter även erbjuda GeForce NOW inom lokal valuta i form av regionalt språkstöd. På detta innebär minskad latens, väsentligt högre pingtider även mycket mindre väntetid. GeForce NOW Alliance slutar för att inte under vilket, vi kan också tenderar att anlända ytterligare ett antal olika territorier!
Din torsdag inom #GFNs namn
Sist å andra sidan för att inte inte mindre än uppdaterar vi vårt torsdagsdatum i form av GFN – vårt ständiga åtagande att leverera excellent datorspel även serviceuppdateringar ytterligare våra prenumeranter var och en varje vecka.
2020 lade vi ytterligare även släppte inom gemensam 10 titlar per varje vecka. Vårt mål som är det som får fler även fler njuter även accelerera antalet i form av i princip hälften inom toppen från året. Såväl som även har vi fortsatt tenderar att inklusive ytterligare hjälp se framåt för att och extra digitala spelbutiker. Om du råkar missade nyheterna släppte vi förra veckan GOG.COM-versioner från 4 njuter ifrån CD PROJEKT RED, tillsammans med The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition.
Göra en ersättning för tenderar att nuförtiden är torsdag vara insatt i för att inte avsluta uppdateringar och använder inte en att leverera våra medlemmar deras veckovisa reparera från nya njuter – vi släpper 7 nya titlar på GeForce NU.
Den här typen är den fullständiga listan:

 • Mata för att inte aporna (Steam)
 • GoNNER (Steam)
 • Loop Hero (Epic Games Store)
 • Monopol Plus (Steam)
 • Snooker 19 (Steam)
 • Systemchock: Enhanced Edition (Steam)
 • Wanba Warriors (Steam)

Nya prenumerationslösningar, optimerad streaming även fler även fler titlar se framåt för att våra medlemmar – att anse olika året från GeForce NOW även har just börjat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 3 =