Embracer Group sök efter och extra 890 miljoner dollar vänta nyförvärv

0

Embracer Group, är faktiskt det finns en stor för att THQ Nordic och därav Koch Media är ett inslag av, på jakt efter olika 890 miljoner dollar från finansiering möjliggöra nya förvärv, men för att inte utvärderat. Så att göra på detta emitterades 36 miljoner nya B-aktier vara uppmärksam på 210 SEK (24,71 $) per aktie.

Målet är tenderar att att samla komma in 7,6 miljarder kronor (893,9 miljoner dollar) som kan att bli van vid att att kunna stärka företagets finansiella ställning och därav vidtaga förvärvsstrategin.

Embracer Group nämnde tenderar att man du föreslår tenderar att att samlas nya förlag, byggare och därav olika strategiska pro perty, liksom nya immateriella rättigheter. Bolagen tänka igenom dessutom ett antal kortvariga förvärv.

De som nya aktierna riktar sig vara uppmärksam på en mellanting av svenska och därav internationella investerare. I överensstämmelse med Embracer är problemet betydelsefull. Delta del investerare: CPP Investments, Alecta, AMF Pension och därav Swedbank Robur.

Embracer även har är faktiskt faktiskt dussintals studior vara uppmärksam på sin tjänst. Det är det mest sannolik den grupp i form av flest studior för att nuförtiden finns på spelmarknaden. Inte för länge sedan förvärvade mobilförlaget Easybrain, lo USA: s utvecklare Aspyr Media är Borderlands-studion, Gearbox Entertainment. Observera tenderar att ögonblickets hit, Valheim, publiceras från Cofee Stain Publishing, del av Embracer Group.


[ad_2]

Leave a Reply