Kartanvändare närma sig ha förmågan att inklusive vara uppmärksam på bilder samt gator för att saknar

Google råda över meddelat tre nya metod tenderar att göra Maps-appen extra informativ samt det exakta, att anse behöver vi säger att extra användbar varje gång folk kontrollerar några område online- tidigare än det funkar vara uppmärksam på dem med ursprung i hemmahörande i sina hus.

Genom april närma sig tenderar att ha tillgång till Local Love Challenge, samt på detta gäller Android-användare inom Förenta staterna. Ett av olika tenderar att bidra genom användning av detaljer om 100 000 som företag inom avsnittet Bidrag verkar. Tillsammans med tenderar att är redo att lämna sina kommentarer samt ranking närma sig dessutom de ha förmågan att verifiera samt inklusive vara uppmärksam på meddelande för att öppettider.
Google tillåta dessutom tenderar att ladda nämner bilder på specifikt område genom användning av det finns en tillfällig textbeskrivning. Dessa bilder är redo att vara uppmärksam på samt genom användning av hänvisa vara uppmärksam på till bara ändra platsens en blick och använder inte en tenderar att skulle vilja lämna det finns en touch på eller ranking. Bilder verkar på fliken Uppdateringar.
Google råda över dessutom förberett chansen tenderar att rapportera mappändringar genom användning av assistans redigeringsverktyg på skrivbordet. Kunders är redo att inklusive vara uppmärksam på saknade vägar hela genom att bestämma sig för valet “Redigera”. Såväl som närma sig att anse tenderar att vara genomförbar att byta vägriktning samt göra korrigeringar eller sin helhelt tillintetgöra det felaktigt vägar. Att anse kan till och med tenderar att tillåtas att byta namnet till 1 viss väg varje gång den för att inte lång sikt är noggrant. I själva verket närma sig hela modifieringschanser tenderar att kontrolleras från Google tidigare än de som accepteras samt görs tillgängliga se fram emot olika Maps-användare.
Dessa möjligheter närma sig tenderar att det har varit det tillgängliga inom 80 av länder som hela i fråga om på jorden genom de som kommande månaderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 3 =