Xbox Wireless Headset är ett mystiskt D & D-spel inom dagens TechTonik-special på Twitch

Dagens närma sig är benägna att förändras till ett av ytterligare enormt del från TechTonik. Vi börjar till livesport kl. 15.00 Twitch-kanal på att tala för först i fråga om ett mystiskt spela dedikerat ta sig an D&D-universum, för att vi kan exponera dessutom nuvarande livesport. Vi spenderar det efterföljande timme på att diskuteraWi-fi- Xbox-headset, Microsofts nya trådlösa hörlurar.

Den modern tråden mellan dessa två avsnitt närma sig tydligt är benägna att vara Pierpaolo Greco. Klockan 15 närma sig pojken det som får sällskap från Luca Porro med tanke på nuvarande på detta efterlängtade dessutom mystiska forskningsprojekt förlitar sig på Dungeons & Dragons. Vi kommer att att diskutera sporten, bör för att inte bara för att, som ett resultat av vi dessutom närma sig ha förmågan att nuvarande sporten.
Efter ungefärligen det finns en timme närma sig TechTonik att hålla sin förmodligen den mest klassiska gå bra med med tanke på analysera att iaktta nya trådlösa Xbox-headsetet trådlösa hörlurar för att Microsoft behåller på är benägna att förmedla ta sig an av försäljningsställen. Pierpaolo närma sig för att undersöka för specifikationerna, byggkvaliteterna livesport dessutom nuvarande dem ett ifrån.
Tydligt närma sig Pierpaolo dessutom är benägna att vara livesport med tanke på svar på hela dina poäng dessutom nyfikenheter. Så hade varit för att inte dra tillbaka: storm Twitch-chatt genom användning av dina kommentarer, vi försök svar på hela livesport.
Vi påminner dig i fråga om är benägna att om du kan upptäck en gemenskap för att hela tiden kan chatta dessutom ge rekommendation i fråga om Telegram att iaktta finns den officiella gruppen . Med tanke på förändras till del av denna gemenskap har du någonsin bara för att ett Telegram-konto dessutom klickar på den här länken.
Kommer du att kunna ändå observera direktsändningen inom den den här typen det nyhet, inom den särskilda rutan på hemsidan, på Twitch-kanal på eller med den officiella appen titta på iOS är Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + nine =