Nintendo Switch Professionell via OLED-skärm bekräftad från Samsung?

Det finns en ledtråd ännu en att iaktta svårfångade Nintendo Switch Execs via OLED-skärm att iaktta kan ha kommit omedelbart i riktning bort Samsung, för att kanske jag skulle inte ha bekräftad sitt intresse se fram emot tillverkning av från konsolkomponenter via ett inte för länge sedan formellt pressmeddelande.

Det finns en rapport i riktning bort Bloomberg för att publicerades se fram emot ett par veckor eftersom den talade i fråga om det finns en ny modell med 4K och större OLED-skärm släpps kl Nintendo-konsolen, för att är redo att identifieras för att den berömda Nintendo Switch Professionell för att råda över pratats i fråga om länge för tillfället är och använder inte en tenderar att nånsin för att hitta någon person försäkran.
En form bevis i ett försök att verifiera denna princip kan ändå ha kommit i riktning bort Samsung, eller bolagen för att inom rapporten ansågs ansvara se fram emot produktionen från nya skärmar OLED se fram emot Nintendo Switch. För att rapporterats från HDblog, det finns en ny formellt pressmeddelande i själva verket fakta hänvisar att iaktta uttryckligen ännu en expansionen från att iaktta koreanska hemmet där i hela, spelkonsoler.
På tal i fråga om tillverkning från OLED-skärmar dessutom expansion ännu en på detta marknadssegment uttalas Jeeho Baek, VP dessutom chef se fram emot cellulär display dessutom tillväxt på Samsung Display: “Hela det följande period avser vi tenderar att positionera vår Samsung OLED-teknik på ett aggressivt metod även i hela, lovande marknadssektorer, för att övertagande oss tidigare smartphones i ett försök att även förköpa transporterbara datasystemhögtalare dessutom transporterbara datasystemhögtalare, fordon dessutom spelkonsol“.
Inget exakt nämns Nintendo Switch, å andra sidan tillfällighet ser ut som om i alla fall exceptionellt: Samsung måste i själva verket fakta vara tillverkningsföretaget för att ansvarar i ett försök att växande den nya OLED-skärmen i riktning bort 7 tum (på grund av detta faktum verkar större än detta) föreskrivs se fram emot den nya modellen från Nintendo Switchdärför jag skulle inte kunskapen passa det exakta komma in inom rapporten.
Bland olika utfärdar för att hänvisar till den påstådda Nintendo Switch Professionell, att iaktta finns dessutom sanningen det “kommer att ha exklusiva spel” som inte körs på de gamla modellerna, som svar på det finns en en annan möjlig läcka, även när denna förklaring ser ut som om bara lite tvivelaktig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × three =