The Last of Us 2, Uncharted Collection på PC samt PS VR 2 rörelse / äventyrsspel inom första individ, i form av steampunk tema inom det finns en osäker läcka

Hela genom de som aldrig så trovärdiga omkretsarna inom 4chan dyker att anse nämner det finns en ny tvivelaktig läcka för att eftersom den studsade på Reddit för att lockar PlayStation-spelare. Vad handlar att anse angående? Dell ‘så mycket som handlingsplanen se fram emot Naughty Dog per PS4, PS5, PC samt PS VR 2 (att anse nya Sony-headsetet för att i sanningen för att inte även har ett formellt namn än). Sammanfattning, vi pratar angående “The Last of Us 2 – Dark Sides”, Uncharted Collection per PC samt PlayStation 5 samt även det finns en ny IP rörelse / äventyrsspel inom första individ, i form av steampunk-element.

Låt oss gå inom ordning. I rad med denna läcka är källan inre se fram emot marknadsföringsavdelningen se fram emot Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios. Alla delar lästes inom ett mejl. Att anse första sporten för att nämns är det finns en Uncharted Collection chiamata “Chronicle Edition” vilket kan vara avsiktligt se fram emot både PC samt PS5. Den den här typen nya bunten jag skulle inte innefatta alla de PS3-kapitel, PS Vitas Golden Abyss de brukar två PS4-kapitlen. Var spela jag skulle inte ha förbättrat konstruktion, bildhastighet samt upplösning. Släppdatumet jag skulle inte vara 2021 se fram emot både PC samt PS5.
Vi av kontinuerligt eftersom den ta sig an The Last of Us 2 Dark Side, det finns en återupprättande resten av sporten se fram emot PS4 samt PS5. Denna variant jag skulle inte innefatta ett nytt kapitel tillägnad Abby under vilket vi kommer att för att hitta nya huvudpunkterna angående kvinnans föregående dag samt inklusive grunden se fram emot hennes framtid se fram emot serien. Såväl som närma sig nyheter247 skriver om-läget för att vi alla vet att är genom loppet av förbättring tenderar att introduceras men dessutom ett Battle Royale-läge för att placeras kronologiskt tidigare än spelets final. Släppet jag skulle inte vara se fram emot första kvartalet 2022.
Till sist även har vi att anse Stray’s Cross, ny IP resten av Naughty Dog avsiktligt se fram emot PS5 samt PS VR 2. Att anse jag skulle inte vara ett sci-fi-spel. I rad med källan visades ett övergående klipp internt för att utställning huvudpersonen inom förstapersonsvy. Att anse finns skjutavsnitt samt portaler för att övertagande karaktären hela genom antal epoker, ifrån att anse förmodligen den mest moderna ta sig an att anse vintageintressen Egypten samt förhistorien. Denna nya IP även har inget släppdatum.
För att hela tiden är 4chan för att inte ett diskussionsbräde känt se fram emot sin trovärdighet. Vi råder dig tenderar att leverera denna fakta i form av ett saltkorn, fast på samma gång bör vi komma glöm inte att även när vi icke är redo att verifiera verkligheten, vi är redo att för att inte ens förneka varenda enskilt fras. Det är det potentiellt tenderar att även del av denna fakta är lämpligt.
Vi alla vet att att anse Sony även har två AAA-spel (+1) för att men för att inte meddelats “kommande” på direkt: potentiellt tenderar att det finns någonting Naughty Dog inom center?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − fourteen =