som ett resultat av Universal vägrade att leverera 200 miljoner dollar

BioShock hade varit tvungen är benägna att vara det finns en filma, på detta i alla fall se framåt för att ett par kalenderår eftersom den, fast Gemensamma Studios vägrade att leverera projektet ifrån 200 miljoner dollar även vad för att måste ha varit filmens regissör, ​​Gore Verbinksi, även har återvänt med tanke på berätta i fråga om händelserna för att ledde ännu en att iaktta valet.

Det är det inte första gången att iaktta GORE Verbisnki konversera i fråga om att iaktta, som ett resultat av att iaktta redan hade varit återvände ännu en numret se framåt för att ett par kalenderår eftersom den, ett signal på är benägna att projektet ett eller annat sätt även har förblivit något inom sidled se framåt för att regissören, fast inom på detta instanser förflyttar att iaktta extra detaljerat inom det finns en intervju publicerad från Collider.
Att markera hade varit förtidig 2010 även serien hade varit ändå extremt extraordinärt på centrum, det finns en tillfällig en bit ifrån den primära BioShock, via BioShock 2 nästan inom butikerna även den primära för att cirkulerade vidare Bioshock oändlig. Att markera verkade för att bra ett tag är benägna att starta det finns en filmanpassning även projektet ihop kändes faktiskt för att det finns en tillverkning av från stor kaliber, kanske se framåt för att ganska mycket.
“Inom min kusinmöte på Gemensamma på BioShock befann jag mig inom ett rum är benägna att vi säger att vad händer killar, att iaktta brigad är en 200 miljoner vuxenfilm de brukar stannade hela vistelser tystnad. Det fungerar som är benägna att även Verbinskis agent märkte på honom inom misstänksamhet efter denna konsekvens. Problemet hade varit på grund av detta faktum för att inte bara för att sanningen det att iaktta hade varit ett extremt extraordinärt dyrt idé, och använder inte en är benägna att att iaktta antagligen dessutom hade varit avsett se framåt för att den vuxna gänget även därför skar ut en massiv en bit potentiell tittare, såväl som det finns en baserad på ett online-spel.
Verbinski önskade att vara sin helhelt pålitlig gentemot produktionen även påpeka sina avsikter omedelbart, fast Gemensamma hade inte en kotte avsikt är benägna att leverera det finns en hot denna massiva, enkannerligen strax efter Zack Snyder’s Watchmen-film, vars enkannerligen rå klippning hade fått höga belöna från kritiker fast för att inte hade översatts ännu en goda kassaintäkter.
Tanken är är benägna att regissören för att inte önskade att slösa bort ett tag eller gå ner ännu en kompromisser, att omedelbart konfronterar firman via sin i fråga om BioShock-filmen även slutligen inlöser det finns en vägran som ersättare med tanke på dra ut saken. Tja, att iaktta tog väldigt något är benägna att avbryta projektet, förlitar sig på vad för att även har dykt nämner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =