Wonderkind Musiala inom Bayern resultat i ytterligare 2026

Jamal Musiala, underbarnet inom Bayern München, undertecknade sitt första proffskontrakt genom användning av detta eu mästaren.

Musciala även Bayern hände överens i fråga om samarbete resultat i ytterligare juni 2026.
Jamal Musiala anlände ytterligare München omkring 17 års ålder med ursprung i hemmahörande i Chelsea-akademin. Mannen även har utfört 27 matcher titta på Bayerns första team även gjort 4 mål som. Specifikt är han den yngsta målskytten inom Champions League inom Bayerns historiskt förflutet.
Fotbollsspelaren föddes inom Tyskland, när som helst mannen hade varit sju kalenderår tidigare flyttade hans av fogor ytterligare Storbritannien. Inom november förra året spelade Musiala två matcher titta på att markera barnen landslaget inom Storbritannien. Fast hans vilja är är benägna att spela titta på Tysklands seniorlag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − eight =