Athletic Bilbao slog Levante med ett syfte att nå Copa Del Rey-finalen

ATHLETIC BILBAO Beat Levante med ett syfte att nå Copa Del Rey-finalen genom vilket de kommer spela Barcelona
Levante UD fotbollsklubb har varit ett nummer se framåt för att Athletic Bilbao inom natt (torsdag 4), omkring Estadi Ciutat de som València, inom ett deltar i för att har varit en av många de som mäktiga inom deras historiskt förflutet, den olika etappen resten av deras Copa del Rey-semifinal, efter det finns en 1- 1 oavgjort inom första etappen inom Bilbao.
Efter det finns en 2-1-seger ikväll, vilket gjorde slutresultatet ett fullständigt 3-2, nådde Athletic sin olika final denna säsong men även närma sig är faktiskt att uppfylla för Barcelona inom finalen inom Sevillas Ramón Sánchez Pizjuán-stadion, den 17 april.
Raul Garcia utjämnade av den anledningen som med ursprung i hemmahörande i straffpunkten till 1 halvtimme efter sin ägo brottats ytterligare marken resten av Oscar Duarte varje gång pojken tog kunna knacka komma in Inaki Williams kors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × three =