Steven Gerrard är redo att möta Touchline Ban såväl som missar Celtic Match

STEVEN GERRARD kan möta Touchline Ban såväl som Miss Celtic Match efter ha laglig rättighet fått rött övergående

Glasgow Rangers-manager Steven Gerrard står gå igenom ett förmodligen banförbud efter ha laglig rättighet fått rött övergående omkring halvtid genom sitt deltar i i form av Livingston inom promenerar natt (onsdag 3), efter det finns en livlig konfrontation i form av domaren John Beaton, för att är redo att lämna honom på läktaren deras kommande Old Firm-sammandrabbning i form av Celtic, matchen under vilket hans grupp rimligt är redo att utses vara uppmärksam på mästare.

Strax framför pausen hade Beaton bokat Alfredo Morelos se framåt för att simulering även om pojken tog vara bunden vara uppmärksam på marken resten av Max Stryjek, Livingstons målvakt, ett samtal för att sin helhelt klart behöll Gerrard, såväl som pojken konfronterade livlig domaren omkring visselpipan.
Inklusive vara uppmärksam på, ” vilka bokstäver som kan på min ett sätt ska jag förmedla itu i form av dem. I fråga om någon person behöver ta slut mig på sidan resten av det finns en flygplan, oroa dig ej, jag firar när som helst det är det dags ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =