Framflyttas till augusti 24 timmar från Le Mans-loppet, arrangörerna behöver ha det finns en tittare

Den legendariska 24 Hours of Le Mans-loppet råda över framflyttas med anledning av det finns en koronaviruspandemi.

Konkurrensen jag skulle inte äga rum den 12 även 13 juni, å andra sidan arrangörerna bestämde sig med tanke på framflyttas ännu en 21 även 22 augusti inom hoppa i fråga om tenderar att gänget jag skulle inte förvärva vara på läktaren resultat i ännu en dess.
Förra årets lopp hölls och använder inte en tittare, även är faktiskt försök arrangörerna från Automobile Club de som l’Quest (ACO) tenderar att hålla sig borta från samma identiska situation. Frankrike är nuförtiden inom låsning med anledning av koronaviruspandemin även arrangörerna hoppas tenderar att situationen närma sig tenderar att förbättras nöjaktig inom augusti med tanke på gänget ska vara kapabel till låt oss titta på världens väsentligen den mest identifierade uthållighetslopp.
Inom kalenderår närma sig den 89: e upplagan från Le Mans 24-timmarslopp tenderar att hållas, även det finns en ny Hypercar-klass introduceras med tanke på ersätta LMP1. Lagen som kan tenderar att tävla inom högsta kategorin är Toyota, Scuderia Cameron Glickenhaus även Alpine. ByKolles Racing förväntas dessutom medverka någon person inom mästerskapet, under det att, Peugeot avser att återvända komma in 2022 även Ferrari 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × three =