Empires släpps senare uppmärksam på ett nytt datum

Utgivaren Koei Tecmo såväl som utvecklaren Omega Force meddelade remiss vara uppmärksam på datum för att ska bestämmas från Dynasty Warriors 9: Empires, för att tydligt för att inte klarar att iaktta hela de som första månaderna 2021, för att förut meddelats.

Med ett syfte att sötna p-piller publicerade Omega Force det finns en en bild med ursprung i hemmahörande i introduktionsfilm, för att kommer du att kunna låt oss bifogad vara uppmärksam på tweeten under.
Tragiskt erbjuder meddelandet för att inte mega orsakar vara uppmärksam på uppskjutningen, tillsammans med behovet för att vidta åtgärder största videospelet potentiellt. Se framåt för att ny utgivningsperiod som ett alternativ bör vi redo på framtida uppdateringar, vilket vi önska för att inte närma sig för att delta för.
Det är det hårt tenderar att för att inte tänka på att tenderar att Dynasty Warriors 9: Empires för att inte är ett annat lidande se fram emot COVID-19-pandemin för att råda över utfällt så en mängd svårigheten se fram emot utvecklingsstudior hela i fråga om på jorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =