Valheim även har sålt 5 miljoner exemplar, att anse slutar aldrig

Utvecklaren Iron Gate meddelade att anse Valheim även har överlämnat inom 5 miljoner sålda exemplar. Göra en ersättning för sättet att stadigt milstolpar uppnås hela genom sporten tillkännages vi inom gemensam 1, 0 00 000 sålda exemplar per varje vecka. För att inte illa se framåt för att det finns en tillverkning av självständig avancerade från 5 personer att tillägga ägde rum inträffade ur bara om ingenting, att anse behöver vi säger att utan ut en vara ägare till en gigantisk marknadsföringskampanj bakom sig.

Är benägna att ha det roligt, Järngrind pojken delade dessutom bara några få olika statistik från sporten. Att iaktta även har spelats ett fullständigt inom utöver 15 000 kalenderår från speltid fram till nu att tillägga även har setts inom 35 miljoner timmar på Twitch. Det är det nuförtiden att anse 39: e sporten efter variation av positiva kritik på Steam.
Vi antar är benägna att på detta för att inte skulle vara slutlig gången låt oss prata om Valheim-försäljning, som ett resultat av att anse av kontinuerligt är benägna att vara fast inom första placera på Steam i riktning bort lanseringsdagen. Dessutom är det viktigt är benägna att att anse ändå är inom Early Access, som ett resultat av att anse betyder är benägna att att anse ändå finns hus se framåt för att ett antal bättringar. Valheim nuförtiden är bara av tillgängligt på PC, emellertid det är det inte uteslutet är benägna att att anse kommande tid, eftervärld tillkommande tid efterkommande dessutom är redo att snubbla efter konsoler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 2 =