PlayStation VR se framåt för att PS5, bananer för att kontroller inom ett Sony-patent

Den nya PlayStation VR se framåt för att PS5 är redo att dessutom för att använda sig av ett par bananer tycka i fråga om kontroller. Absurd? nja för att inte i fråga om vi tittar på ett inte för länge sedan inlämnat patent i riktning bort Sony.

Officiellt tillkännagav för några dagar sedan, PlayStation VR för PS5 närma sig tenderar att försök att experimentera genom användning av antal alternativ i riktning bort dessutom genom användning av är faktiskt som ett sätt att starta, dessutom försök att dessutom omfattande se framåt för att udda varor för att ska skannas dessutom upptäckas inom den digital miljön som ett sätt att eftersom den vara kapabel till håll dem även inom njuter.
Bananer liknar Blades of Chaos från Kratosäntligen, eller några beväpning. Baserat på patentet närma sig tekniken se framåt för att den nya PlayStation VR ha förmågan att för att använda sig av vilket passivt, icke-upplyst varor för att på något sätt för att hålls från användaren.
Systemet övertagande i själva verket fakta hand i fråga om tenderar att skanna objekten inom frågeställning dessutom bära citerar filosofin se framåt för att leksaker ytterligare liv däremot utan att ha från kompatibla dessutom kalibrerade prylar.
I b rief, på papper är att markera det finns en ett svar som kan vara lämpligt genom användning av att markera verkar större enkelhet dessutom omedelbarhet hos att markera nya PlayStation VR: en kabel dessutom flexibiliteten tenderar att för att använda sig av faktiskt vad för att på något sätt som ett sätt att simulera ratt, beväpning, svärd dessutom vad som ett alternativ som ett sätt att skulle vilja köpa påkostad en tillägg.
Självklart ingenting är formellt etablerat än, för att vi effektivt jag vet att, efter sin ägo analyserat dussintals dessutom dussintals patent för att för att inte förverkligades genom användning av en riktig produkt.
Sony kan därefter dessutom observera det finns en typisk ett sätt, för att verkar inom ett annat doc för att ändå traskar igen ytterligare november förra året dessutom beskriver utförande dessutom funktionen hos några kontroller.
Inom att markera denna sort fallet är vi igen inom kölvattnet från vad vi redan råda över betraktat genom användning av olika VR-tittare, därefter några prylar utrustad genom användning av det finns en liten LED-panel som ett alternativ se framåt för att de som massiva “lamporna” inom Move, adaptiva triggers för att DualSense dessutom ett haptiskt återkopplingssystem.
Förekomsten från sensorer se framåt för att rörelsedetektor betyder dessutom chansen för att en alltför stor mängd liknar de som hos Ventilindex se framåt för att fingerplacering.
Så vad välj Sony tenderar att göra? Patenten betyder två möjliga vägar för att ändå för att inte är oförenliga: att markera är redo att inträffa tenderar att att markera se framåt för att den nya PlayStation VR är redo att beslutas tenderar att för att använda sig av varje dessa tekniker som ett sätt att erbjuda användarna det finns en viss valfrihet. Vi kommer att få undersöka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =