Porsche tog bort kamouflagefolierna ifrån som drivs med elenergi modellen Taycan Cross Turismo

Den före Formel 1-föraren Golv Webber döljde för att inte sin nöje efter tenderar att pojken provat den primära som drivs med elenergi crossoveren bakom vilken att iaktta berömda tyska bilföretaget står.

På lägre än två månader närma sig Porsches erbjudande tenderar att utveckla via den eldrivna crossover-modellen Taycan Cross Turismo, vars konceptutgåva gänget kan låt oss titta på se framåt för att första gången 2018 på bilutställningen inom Genève.
I form av karossformen modellerad på kroppen resten av den extra praktiska Panamera (Sportaktiviteter Turismo) närma sig Taycan Cross Turismo tenderar att utvecklas till det finns en extra praktisk såväl som mångsidig en version resten av den atypisk Taycan, som ett resultat av köparna är redo att bestäm via bara lite extra bagageutrymme såväl som (p.g.a verkar större utrymmet mellan marken såväl som golv) mycket mindre oro på hårdare tuffare underlag.
Produktionsutgåvan resten av Taycan Cross Turismo bör premiäreras resten av gänget på lägre än två månader, och så de första exemplaren resten av modellen, för att denna dag för att inte även har någon person tävling inom eu utställningsrum, jag skulle inte snubbla efter försommaren.
Efter du kommer att ha undersökt prototypen tidigare att produktionen har varit den före Formel 1-föraren såväl som en av många Porsches ambassadörer Golv Webber en betydande mängd är inte nöjd via Taycan Cross Turismo för att pojken nämnde “arbetar såväl som luktar för att hela Porsche.” Att markera finns inte någon anledning tenderar att för att inte är beroende av honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =