Den ovanliga Ford GT Heritage Edition på jakt efter det finns en ny

Det finns en kopia från den ovanliga Ford GT Heritage Edition närma sig tenderar att säljas på auktion denna månad.
Att återvända på kundlistan ännu en den nya Ford GT är på inga villkor jämnt som ett resultat av en av många förutsättningarna är att reglera kundens historik så att göra vissa tenderar att den framtida ägaren närma sig tenderar att för att använda sig av bilen på ett adekvat tillvägagångssätt. Ford planerade initialt att producera 1 000 exemplar från den nya GT genom det finns en fyraårsperiod, dock överdriven behov tvingade tillverkaren att leverera och extra 350 prylar.
Oavsett på detta är redo att Ford GT ganska mycket ibland ses på omfattande.
De som som inte gjorde det för att komma tillbaka på listan genom beskyddare råda över för tillfället är risk att inköpa det finns en ganska mycket speciell kopia från superbilen, som kan tenderar att säljas på auktion denna månad.
Det är det det finns en Ford GT Heritage Edition producerad 2017, som kan vara målad inom svart och därav råda över det finns en silverlinje genom kroppen. Den inspirerades från den legendariska 1966 Ford GT40 Golv II för att drivs från Bruce McLaren och därav Chris Amon en gång de mottagit 1966 24 timmar inom Le Mans.
För att del av den modellen bär har Heritage Edition GT nummer 2 på dörren och därav frontluckan. Det är det den 50: e producerade kopian så att ha det roligt 50-årsjubileet vänta segern inom Le Mans.
Interiören är svart och därav råda över Sparco-säten inom kolfiber via läderklädda sidostöd, blå sexpunktsbälten och därav extra.
Bilen råda över fodrad bara 19 kilometer och därav drivs från det finns en 3,5-liters Ecoboost V6-motor inom en blandning via det finns en sju-växlad dubbelkoppling automatisk växellåda för att utvecklar 660 hk och därav 746 Nm vridmoment.
Auktionen hålls inom North Carolina i riktning bort 25 ännu en 27 februari, och därav den nya ägaren förväntas avsätta ett sju-siffrigt kvantitet inom dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 4 =