utmärkta poäng, lanseringssläpp och därav främja resten av att iaktta första avsnittet resten av Little Nightmares 2

Little Nightmares 2 möttes genom användning av fantastiskt röster med ursprung i hemmahörande i den internationella pressen, för att därför bekräftade framgången genom användning av serien Tarsier Studios: att iaktta första avsnittet hade varit ett fullständigt främja vänta tre miljoner exemplar.
Tillgänglig med ursprung i hemmahörande i och därav genom användning av 11 februari, för att bekräftat den trailer starta för att man kan hitta längst ner, Little Nightmars 2 varar lång sikt och därav är verkar större än att iaktta första avsnittet, för att dessutom understrukits inom vårt recension.
Kritikerns åsikter även har för att nämnts varit utmärkta, genom användning av bara fåtal förvärva undantag för att som ersättare även har kritiserat den alltför massiva närvaron resten av sekvenser trial & error, för att inom säkert instanser är redo att utlösa irriterande episoder resten av frustration.
Little Nightmares 2, rösterna med ursprung i hemmahörande i den internationella pressen

 • Apputlösare – 9,5
 • PlayStation Universe – 9
 • Shacknews – 9
 • Twinfinite – 9
 • COG-ansluten – 9
 • DualShockers – 9
 • GameSpew – 9
 • Gud är det finns en nörd – 9
 • Metro GameCentral – 9
 • Easy Allies – 8,5
 • XGN – 8,5
 • Odlade gamar – 8,5
 • Gamers Heroes – 8,5
 • Carole Quintaine – 8
 • TheSixthAxis – 8
 • CGMagazine – 8
 • Screen Rant – 7
 • Push Square – 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =