Jamie Lee Curtis vandrar i form av inom rollerna, i form av Kate Blanchett

De som filma resten av Borderlands säkrar det finns en en annan stjärna i hela, rollbesättningen, i form av Jamie Lee Curtis vilket på grund av detta faktum läggs vara uppmärksam på några högprofilerade skådespelare för att redan bekräftats se fram emot produktionen, specifikt Cate Blanchett dessutom Kevin Hart.

I enlighet med recensioner i riktning bort TheWrap, för att rapporterar nyheterna, närma sig Jamie Lee Curtis tenderar att spela rollen för att Tannis, det finns en arkeolog för att kanske även har hittat det viktiga vara uppmärksam på Pandoras valv, däremot för att ser ut ha det finns en komplicerad historiskt förflutet bakom sig i form av Lilith, spelad resten av Blanchett.
Borderlands-filmen även har anförtrotts regissören Eli Roth dessutom enkla metoder till ganska mycket att iaktta slutar närma sig tenderar att skjutas inom Budapest, i form av det finns en tillverkning av resten av Lionsgate vilket låta resten av det finns en hyfsat överdriven vanligt, vilket dessutom de som aktörer som kan vara berörda inom dess byggnad .
“Tenderar att arbeta i form av det finns en ikonisk skådespelerska för att Jamie Lee Curtis även har varit det finns en livslång dröm”, nämnde Roth inom ett formellt tillkännagivande i fråga om att iaktta, “Jag så belåten tenderar att hon kommer att att erbjuda sin humoristisk, av värmevärme dessutom hans glans vara uppmärksam på rollen för att Tannis”.
Manuset se fram emot Borderlands även har anförtrotts Craig Mazin, i kontroll av den prisbelönta Tjernobyl-serien, i form av Avi dessutom Ari Arad för att ansvarar se fram emot produktionen hela genom sitt arbetskraft i hela, Lionsgate. Film är tydligt baserad på videospelserien i form av samma identiska namn, även när att iaktta ändå för att inte finns någon person det exakta detaljer om historien eller i fråga om släppet resten av film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − one =