Varan förhindrade det finns en överraskning inom Huesca

Real Madrid-spelarna, i form av det finns en vridning, spelade kommer in det finns en seger inom Huesca 2: 1. Reals seger gentemot “lyktan” säkerställdes resten av Rafael Varane. Försvararen gjorde se fram emot första gången inom sin yrke två mål som inom det finns en match.

Verkligt gentemot laget för att bekämpa se fram emot överlevnad, dominerade inom första delen, å andra sidan bara för att Benzema hade det finns en riktig sannolikhet tenderar att göra mål som.
Till att börja med resten av olika halvåret, det finns en kall dusch se fram emot tippad vinnare, inom den fyrtio åttonde minuten Galan lyckades slå Courtois.
Sju min efteråt lyckades Varan utjämna i form av stor framgång.
Inom den 60: e minuten lyckades Courtois stoppa det finns en ny ledning resten av Huesca hela genom tenderar att försvara ett skott i riktning bort Rafa Mir.
Då ställdes sannolikheterna framför Huescas mål som, å andra sidan att iaktta växte till inga förändringar inom resultatet förrän inom 84: e minuten, då Varan satte slutresultatet i form av sitt olika mål som.